Impressies

Prijs

EUR 25 incl. BTW per persoon

Recensies
Deel uw ervaring met anderen!

Bij voorbaat dank voor de feedback!
*
 • 25 juli 2015 Joyce

  Wij waren met een vrijgezellenfeest. Het duurde even voordat iedereen ontdooide maar toen het eenmaal zo ver was, was het 'hek van de dam'! (Bijna) niks was te gek! Ondanks de zomerstorm, echt een super gezellige middag gehad en heel veel gelachen met z'n alle! Echt een aanrader om te doen!


 • 29 mei 2015 Folkert

  Was erg gezellig om te doen en ook een leuke begeleider aanwezig die vooral de leukste foto's kon maken terwijl wij druk bezig waren met van alles en nog wat. Leukste blijft om met voor een hoop mensen wat geks te doen en te zien hoe ze dan reageren.


 • 12 december 2014 Fred Hartman

  Een super gave middag gehad! Tegen verwachting in, ver buiten de comfortzone getreden, hierop terug kijkend, geeft het nog steeds een goed gevoel! Vooral veel gelachen met elkaar en achteraf nog meer lol gehad om de foto's en filmpjes. Al met al een top beleving die ik iedereen kan aanbevelen!


 • 30 oktober 2014 Naomi Hartman

  Een super leuke middag gehad! Veel lol gehad met hilarische opdrachten! Een goede test om in een groep uit je comfort zone gehaald te worden.


 • 29 oktober 2014 Saskia Franken

  Ik heb erg veel lol gehad met de middag Funny Fighting. Leuke manier van teambuilding, of om je vrienden/familie eens van een heel andere kant te zien. Absolute aanrader!